En utställning i toppklass!

I vår butik visar vi en bra bredd av lösningar för kök, badrum och förvaring från Ballingslöv. Alla våra möbler har ett starkt fokus på innovation, funktionalitet och kvalitet.
Välkommen in i butiken för mer inspiration.

Köksluckor i vår utställning

I vår köksutställning kan ni se följande utföranden på kökslucka i våra olika utställningsmiljöer.
Vill du veta mer om respektive modell, klicka på önskad modell nedan.
Notera: Produktsidan vi länkar dig till ligger på ballingslov.se.

Förvaringslösningar

Vi kan idag erbjuda skjutdörrar i 5 olika serier, med tillhörande garderobsinredning. Klicka för att läsa mer om respektive serie på ballingslov.se.
Notera: Vi visar troligtvis inte alla dessa förvaringslösningar i vår utställning.

Utförsäljning av utställningsmiljöer

Miljöerna nedan är till salu, och går att ses i vår utställning. Vänligen kontakta oss per telefon eller e-post ifall du är intresserad.

  Bistro Ask Brunbets

  Pga. ombyggnad säljer vi nu detta fina utställningskök. Luckan heter Bistro och är en slät lucka i brunbetsad askfaner. Detta Bistrokök har vårt Classic-tillbehörspaket med framdragen sparksockel och 25 mm distanser mellan skåpen för en platsbyggd känsla. Köket kommer komplett med köksö, brolösning, bänkskivor, stänkskydd, vask samt spotlights. Obs! Vitvaror och blandare ingår ej, dessa offereras separat.

  Ordinarie pris: 0 kr

  Nytt pris: 85000 kr

  Line Ek Svartbets

  Pga. ombyggnad säljer vi nu detta fina utställningskök. Luckan heter Line och är i svartbetsad ekfaner med integrerad grepplist i borstad aluminium. Köket kommer komplett med köksö, bänkskivor, vask samt spotlights. Obs! Vitvaror och blandare ingår ej, dessa offereras separat.

  Ordinarie pris: 0 kr

  Nytt pris: 99000 kr

Inspiration för kök och badrum

Vi har samlat ihop ett galleri med inspirerande bilder som innehåller de köksluckar och badrumsmöbler som även går att ses i vår utställning.
Notera: Bilderna nedan är ej tagna i vår utställning.