En utställning i toppklass!

I vår butik visar vi en bra bredd av lösningar för kök, badrum och förvaring från Ballingslöv. Alla våra möbler har ett starkt fokus på innovation, funktionalitet och kvalitet.
Välkommen in i butiken för mer inspiration.

Köksluckor i vår utställning

I vår köksutställning kan ni se följande utföranden på kökslucka i våra olika utställningsmiljöer.
Vill du veta mer om respektive modell, klicka på önskad modell nedan.
Notera: Produktsidan vi länkar dig till ligger på ballingslov.se.

Förvaringslösningar

Vi kan idag erbjuda skjutdörrar i 5 olika serier, med tillhöande garderobsinredning. Klicka för att läsa mer om respektive serie på ballingslov.se.
Notera: Vi visar troligtvis inte alla dessa förvaringslösningar i vår utställning.

Utförsäljning av utställningsmiljöer

Miljöerna nedan är till salu, och går att ses i vår utställning. Vänligen kontakta oss per telefon eller e-post ifall du är intresserad.

    Uthyres - Flexibel kontorslokal på Solåsvägen 20 i Jönköping

    Hej! Vi hyr nu ut en flexibel kontorslokal på Solåsvägen 20 i Jönköping. Lokalen kan ha allt från 3 till 10 kontorsplatser och kan byggas ut eller förminskas efter behov. Det finns även ett konferensrum i lokalen. Den är ljus och fräsch, har eget nyrenoverat kök samt stor toalett med dusch. I lokalen finns även ett förråd/arkiv som ingår i månadshyran. Vi söker en hyresgäst som som är öppen för samarbete och det kommer att finnas möjlighet att utnyttja vår konceptbutik vid behov för representation eller events av olika slag. Hör gärna av er för mer information!

    Ordinarie pris: 0 kr

    Nytt pris: 0 kr