Om oss

 – Vi kan kök –

 

Ballingslöv Jönköping 

I 40 år har vi samlat på oss erfarenhet och kunskap om att välja rätt kök. Inte bara till kökskunder i Jönköping utan även i Värnamo, Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Vaggeryd och Ulricehamn. Det har gjort att vi blivit experter på att förstå vad våra kunder värderar och uppskattar när det blivit dags för ett nytt köksköp. Med våra svensktillverkade kök från skånska Ballingslöv vill vi erbjuda dig ett kvalitativt och hållbart köksval. I över 90 år har Ballingslöv levererat kök till hela Sverige. Kanske är det just ditt kök som blir vår nästa leverans?

Vi tycker att det är viktigt att vara tillgängliga för alla när det blivit dags att välja sitt nya kök. Därför erbjuder vi hembesök i områdena runt Jönköping, Värnamo, Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Vaggeryd och Ulricehamn. Du är självklart alltid välkommen att besöka oss i butiken där du kan inspireras i vår stora köksutställning. Utöver kök erbjuder vi även ett brett badsortiment och förvaringsmöjligheter.

Vi hjälper till med allt från ritning, materialval och planering till leverans och montering. Med ett brett utbud av tjänster till dig som kund har vi som mål att göra din köksprocess så smidig som möjligt. Valet att välja Ballingslöv som din köksåterförsäljare ska vara lika självklar för dig oavsett om du bor i områden runt Jönköping, Värnamo, Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Vaggeryd eller Ulricehamn.    

Välkommen att boka ett möte eller hembesök så vi tillsammans kan skapa ditt framtida kök!